Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/olimpicevents/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1261
Ursitoare ieftine | Si aici ne referim exclusiv la pret | Ursitoare de lux

Ursitoare Ieftine

ursitoare-ieftineUrsitoare ieftine | Si aici ne referim exclusiv la pret.

Pentru ca atmosfera sa fie una magica, asa cum magice sunt nasterea si crestinarea unui prunc, parintii au grija sa invite la botez ursitoarele ancestrale. Cu un simplu telefon la olimpic-events.ro, si tu iti poti surprinde invitatii, cu un moment artistic de exceptie, realizat de ursitoare ieftine. Ele sunt fiinte fantastice, surori cu ielele, pe care nimeni nu le-a vazut si prea putini le-au auzit. Un lucru e sigur – ceea ce sortesc ursitoare ieftine, intotdeauna se indeplineste.

Stiati ca, pe vremuri, la petrecerea de dupa botez, erau invitati doar nasii, rudele apropiate si cativa vecini? Botezul se organiza duminica, iar petrecerea avea loc seara. Cand ajungea acasa, nou-nascutul era pus in pragul casei, iar nasa ii zicea mamei, inainte ca aceasta sa-l ia de jos: „Pagan mi l-ai dat, crestin ti l-am adus”. In Transilvania, atunci cand se intoarcea nasa cu copilul acasa de la botez, daca era baiat era pus sa atinga o secure, o unealta agricola si un clopot, ca sa fie bun bardas, bun lucrator la padure, bun agricultor si bun cantaret, iar daca era fata o lasau sa atinga un ac si o floare, ca sa fie harnica si frumoasa. Dupa aceea, oamenii puneau o masa nasilor si rudelor, insa preparatele erau simple. De obicei, se taia o gaina si se pregateau din ea tocana, supa cu taitei. De multe ori, in familiile cele mai simple, dupa botez, tinerii parinti veneau acasa cu nasii si ii serveau cu placinte si cate o cana cu vin. Uneori, nu se faceau invitatii, ci venea cine dorea. Mesenii aduceau cu ei si mancare, si bautura. Astazi, lucrurile s-au schimbat radical, iar botezul a devenit o petrecere ce rivalizeaza, atat prin numarul de invitati, cat si prin fast, cu petrecerea de nunta. Se ajunge chiar si la 50 de familii invitate, care ofera daruri in bani sau cadouri copilului.

Pachetele standard sunt urmatoarele:

  • Pachet Silver – 250 lei
  • Pachet Gold – 350 lei
  • Pachet Platinum – 450 lei
  • Pachet V.I.P. – 650 lei
  • Pachet EXTRA V.I.P. – 800 lei

Intrati va rog aici ca sa le analizati.

Desigur, puteti solicita servicii personalizate dar  de asemenea va puteti achizitiona si alte servicii de aici:

Copyright © 2017-2022 - Olimpic Events | A.N.P.C